Gästinlägg!

Nu är det fredag och då är det ju traditionsenligt (sen förra fredagen) dags för en gästbloggare! Jag heter Cissy och har känt Zandra sen en dag i augusti 1998 då Zandra klev in som ny elev i min klass. Vi blev rätt så snart vänner, mest på grund av att jag fick åka hiss istället för att ta trapporna om jag var med Zandra som under en period satt i rullstol. Att Zandra ville vara min vän berodde nog främst på hennes intresse av min lillebror... Skämt åsido, vi blev iaf vänner. 

Vänner har vi förblivit, trots att vi också varit ovänner under måååånga tillfällen under åren. När jag gick på gymnasiet och vi gled ifrån varandra jättemycket (tyckte jag) bestämde vi via telefon att vi inte längre skulle vara bästa vänner. Det gjorde att jag grät en hel kväll (minst!). Denna episod minns dock inte Zandra överhuvudtaget... Så kan det vara!

Men nu är vi kompisar och Zandra är en härlig person! Nära till skratt och bjuder på sig själv, sånt gillar vi. Det är också omväxlande med Zandra, inte minst med tanke på hur många gånger hon "börjat sitt nya liv". Senast var ju nu i måndags... Jag kanske skrattar åt det, men samtidigt tycker jag att det är starkt av henne att hon kämpar på och hon kommer såklart att nå sina mål! Vi kämpar tillsammans på gymmet :)


Ibland släpper Zandra loss ordentligt, gärna i samband med alkohol, och då kan vad som helst hända.. Ovanstående bild är från en fest i början av året och vad som hände efter att bilden togs får ni lista ut själva... haha!

Nu har jag bloggat färdigt för den här gången och ska bege mig in mot stan för att shoppa och käka middag med Kent. Besök gärna mina bloggar om ni har lust:
http://receptakuten.blogg.se (Världens bästa receptblogg, just nu är de översta inläggen dock olämpliga för bantare...)
http://flumflummedcisseliciss.blogg.se Min privata flumblogg!

Ha en trevlig helg Zandra och alla dina vänner!
Många kramar
Cissy

Kommentarer
Postat av: Millan

Väldigt fin bild den där sista..."roliga lådan"..hehe

2009-05-15 @ 18:43:19
URL: http://millansfantastiskaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0