Mors dag

Detta skrev jag på min andra blogg tillägnat min mamma och eftersom det är mors dag så vill jag påminna henne om dessa orden :)

Jag vill tillägna min mamma speciellt idag!

Under mina 22 år, har du funnits vid min sida och din envishet av att jag skulle lyckas och utvecklas och bli självständig fast min skada har påverkat mig positivt. Du har fått dras med mig i jobbiga och krävande situationer och händelser. Men du har alltid funnits vid min sida och stöttat mig. Det finns inte ord som beskriver hur jag känner inombords, hur tacksam och glad jag är idag.. Som ni vet så har jag många års jojobantande bakom mig och du har alltid försökt peppa mig och motivera mig, för att jag vet att du såg att jag mådde dåligt pga min vikt som sedan påverkade min skada negativt.
 
Men varje gång tappade jag taget och tron på mig själv försvann mer och mer. Jag är en tjej som ofta velat så mycket men alltid kommit tillbaka och gett upp. Men äntligen har jag funnit mig själv och utan dig mamma hade jag inte suttit här 2009 som lärarstudent på universitetet. Ditt kämpande, din tro, och envishet och din kärlek kommer äntligen visa sig !

....
Om ca 1 v ecka åker jag ner till familjen! :)

I bland går maten inte lika bra men det viktigaste är att jag har ändrat mitt liv. Ett liv där jag älslar träningen och längtar. Fast det ibland är tufft så blir jag peppad över att se kcal försvinna från min kropp på crosstrainern vilket får mig och kämpa extra.. Träningen ska jag försöka hålla så gott det går i sommar men lååånga jobbardagar och pendling men jag ska klara av det! Jag mår bäst när jag får träna!


Helg igen..




Det var väldigt många dagar sedan jag skrev härinne upplyste Cissy mig om i morse på träningen. Så får väl skriva lite ;) Dagarna bara rusar iväg och mycket pluggande. Men snart sommarlov, eller ja om jag ka kalla det sommarlov egentligen. Jag jobbar 7 veckor så några veckor ska bli skönt och ha ledigt. Jobbet ska bli otroligt lärorikt och kul. Den 8 juni åker jag neråt till familjen. Länge sedan vi sågs sen sist. Nu är det hemtentadags, första uppgiften började jag med igår och resten blir i helgen. En plugghelg med andra ord och sen träning får det bli oxå och tänka på något annat en stund
. Annars är mitt liv jättebra nu och faktiskt gjort e helgalen grej Nu får jag se vad som händer. Framtiden är oskriven, men de kommande veckorna kommer bli nervösa.Fast känns väldigt overkligt. Nu ska jag umgås med Camilla..... Men ha det bra allihop!

Älskar verkligen träningen!!


Helgen

Är nu över, har blivit en heldel pluggande och sen har jag varit mycket med Camilla. Men annars känns det som jag levt i min mobil de sista dagarna. Helt otroligt och overkligt men helt verkligt är det ju. Nu har jag snart gjort min del i det så får vi se vart allt leder, ger över bollen så snart brevet är postat. Maten har gått relativt bra, kanske lite mycket men inget godis, klart det har blivit glass men vet ni,,, de är ju sååå gott..
Mina tankar går till en mycket speciell kusin i mitt liv och jag känner med henne och hoppas att det kommer sluta bra. Men vi ska ses idag :)
Annars vet jag inte vad man ska säga om skolan, riktigt dålig stil och inte sköta sitt jobb och gör att vi studenter känner kaos inombords och paanik..

Idag gjorde jag något galet...

Men väldigt roligt, verkar vara en härlig person så nu återstår det och se. Trodde aldrig jag skulle få svar men det fick jag en stund efteråt. Känns helt overkligt!

"Kom igen Camilla"

Ge förslag nu.... ;)

Nu har jag

Ordbajsat klart för idag känner jag och fortsätter imorgon klockan 12. Imorgon är det dags och byta text merd en kamrat från gruppen konstigt nog har vi inte fått veta vem än. Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om. Camilla vad säger du? Kinarestaturangbesök eller filmkväll? Nej vad vet jag. Men en sak vet jag att jag är sjukt trött på allt vad skolan heter. Fullt upp och en hemtenta som kommer på torsdag väntar. Orkar inte men snart är det dags och packa med hemåt till Trelleborg och Familjen :) Ungefär 16 dagar kvar!

Dagarna rinner iväg och uppdateringen här blir dålig. Men träningen och maten går fint men sjukt sugen på godis så funderar på och köpa lite grann. För förbud finns inte på min lista. För förbud leder till hetsätning i min värld!

Dag 11

Dagen har varit slapp, haft ont i huvudet hela dagen och inte mått helt hundra. Men varit skönt och kunna sova länge och sen ta det lugnt framför tvn. En promenad blev det tidigare i kväll, inte så lång men ca 30 min. Maten har ännu en dag gått bra och känns verkligen jättehärligt. Hade till och med "råd" kcal mädssigt och äta en magnum till Bonde söker fru! Rätt kul och se skillnad på olika bönder! Men någon var väl extra charmig.

Förresten så funderar jag på och göra något helgalet men jag behöver nog lite hjälp..


Nu är jag precis hemkommen från Camilla och huset skakar nästan av all musik som spelas på området. Allkårsfestivalen men känner inte alls för det, så det får bli nästa år. Kan vara för att man varit ute på praktik och inte riktigt haft ork och tanke på detta.. Men nästa helg blir det fest!

Dag 10 och morgonen dag 11

Har varit lite dålig på att uppdatera på kvällarna men ska skärpa mig. Men händer inte direkt så mycket i mitt liv just nu och därför inte som mycket och skriva "hehe". Dagarna rinner i väg och snart är det dags och åka hem,för och jobba över sommaren. Det är lite blandade känslor, mitt hem är ju här nu men samtidigt så himla mysigt och komma hem till familjen och vännerna. Såå i sommar ska vi passa på och träffas massa.
Vädret är verkligen helt underligt här uppe, först skinande solskren och sommarvärme sen 10 min senare så regnar de och åskar.  Idag har jag haft en lugn morgon, vi är ju lediga eftersom det är kriti himmelsfärd och firade det med och sova tills jag vaknade. Dock vakna jag tidigt som vanligt "suuck" . Idag blir det en lugn dag och sen imorron blir det pluggande igen.

Tränade förresten igår blev 40 min på crossen sammanlagt och styrketräning, ett bra och svettigt pass!
Ännu en nyttigare dag!!


Nästa helg blir det fest, så bli sjukt skoj och sen utgång och bartömning ;)


Dag 9

Hann aldrig berätta hur min dag gick igår, Jag och Camuilla satt i biblan till kl 21.00 och sen var jag rätt seg och orkade inte skriva. Den där goooda chokladbollen ville verkligen bli uppäten igår. Den talade till mig men beslöt mig för att ge Camilla den och jag köpte lite frukt i stället "jobbigt men väldigt nööjd" Annars gick gårdagen i 190, först praktik och sen hem och fixa nån smörgås och ta med sig till biblan för och plugga.

Nu är det lååångledigt och för mig gäller det och plugga men snart sommarlov. Iaf från pluggandet ska ju jobba vilket ska bli kul och lärorikt. den 10 juni ska jag  på vårdutbildning. :)

Nu ska jag snart i väg och träna med Cissy, fick sluta tidigare och passar på och köra lite längre gympass:) Snart åker jag ju ner och är lite splittrad, för har verkligen kommit igång med träningen och vill inte tappa den igen. Funderar på och ordna sommarkort på mitt gamla gym men det ligger ju en bra bit ifrån familjen och frågan är om jag kommer kunna ta mig dit så mycket, kostar en hel del. Men vad gör man inte för hälsan. Ska kolla med ett annat gym som ligger 5 min ifrån familjen. Men då får jag träna själv :(

En hel sommar utan och träna kommer ju inte funka! Jag är ju helt beroende av det och mådde dåligt efter 2 veckor utan... suuck..


Dag 8!

Helt underbar dag :) Praktiken gick bra, kort dag för att sedan ha en lååångt pass på gymet. Helt superbra kändes det men väldigt trött nu. Kroppen har fått jobba idag! Det är kul och se att alla typer av människor går på gymet.Nu försöker vi träna 3-4 dagar i veckan. Denna veckan är tanken 4 dagar.  Idag blev det 45 min på crossen, först 30 min sen styrketräning. Svettigt blev pásset men otroligt skönt.

Idag känner jag en stor saknad av min familj. Jag hoppas vi träffas snart. En kram hade känts härligt!
Nej nu tänkte jag sova och sen upp tidigt och förbereda morgondagens aktivitet, orkar verkligen inte ikväll.

Kram på er alla!

Vill väga men gaaaah inget batteri och hinner inte in till stan nu i dagarna men får försöka på fredag.
På torsdag är det 1 vecká sen jag vägde mig sist och de hemska siffrona. Men Sanningen är hård och bara jag som kan göra någonting åt det.

Tack för allas stöd och framför allt Camilla och Cissy, vi rockar fett!!!

Dag 7 !

I går var det min 7 dag och 1 vecka gjord. Börjar komma in i rutiner´na väldigt bra igen. Såå himla härlig, kroppen känns fräschare på något sätt. Igår som sagt så pluggade vi och sen slappa jag och Camilla framför tvn med en Subwaymacka :) och lite yoghurtglass till efterrätt. Mumsigt och gott!


Nu är det ny vecka och inga nya tag utan fortsätta i samma anda som jag redan gör. Började dagen precos med en goo frukost
 Fazer -aktiv råg fralla med salladsblad,keso och gurka och en liten skål med äpplebitar o vindruvor och 50 gram vaniljyoghurt "perfakt start"

Nu är det praktik som gäller och sen träning!


Vågen behöver batterier men när jag vägt mig så berättar jag!


Dag 6!

Hann aldrig skriva igår, så jag tänkte jag skriver lite nu innan jag ska börja läsa lite i biblioteket. Vi är ju ute på prajktik nu och en hel del uppgifter som ska göras och läsas. Så det tänkte jag tillbringa min söndag med. Men hur gick egentligen gårdagen? På förmiddagen så renskrev jag lite till rörelseuppgifterna och sen städade jag hemmet :)Äntligen skaffat en ny dammsugare så nu blir det verkligen rent och fint:)
Sen efter lunch var det dags för helgens träningspass, 3 tredjepasset denna veckan. Vilket gick väldigt bra. Crossen och jag är mycket goda vänner nu och det försvann 300 kcal på 25 min. För mig är det bra;) För har verkligen fått in tekniken att använda armarna och benen samtidigt...
Sen blev det handling av frukt och lite glass, ändå lördag så unna mig lite yoghurtglass men skippade och äta chipsen till eurovision utan åt mera ananas istället"mums"
Sen åkte vi hem till Camilla och tog de lugnt och camilla förberedde maten inför kvällens grillning och efter en stund kom Cissy och Kent och kubb och plump spelande till schlagermusik självklart :)

Helt underbar kväll, stannade över hos Camilla i natt, snäll som hon är så erbjöd hon sig sin säng, väldigt skön och lite för mjuk än vad jag är van vid :)

Jag är beroende av färsk ananas, men är det inte värre än det så överlever jag nog ;)
C  blir glad av dina sms och du förlänger mitt liv med alla skratt du ger mig ;)

Nu måste jag plugga! Läsa om konflikter, rätt intressant jobbigt och skriva massa bara. Men en sak i taget först LÄSA!


Dag 5!

Tack Cissy för det fina gästinlägget, ja om man tar bort den sista bilden"hehe" Men jag låter den vara kvar! Kul var festen iaf, rätt länge sen nu, tiden bara rusar i väg. Mitten på Maj och snart är det juni och sommarlov! Ska bli helt underbart att få komma hem och ha tid och träffa vännerna nere i Skåne. Men mitt liv här uppe är helt underbart och jag trivs som sagt väldigt bra. Skolan är just nu tuff och kraften är nästan försvunnen men som sagt snart sommarlov och i juni är jag helt ledig innan jobbet börjar i juli:) Matmässigt har dagen gått bra, mindre bra går det med pluggandet, kommer ingenstans för jag har knappt något och skriva. Skuma praktikuppgifter har vi fått! "GAAAH"Men min lärare kommer ut till praktiken på måndag och hoppas få en del vägledning då.För just nu känns det bara tufft och jobbigt och väldigt förvirrad

Dagens mat

Frukost: Smörgås med Keso och en liten skål med färsk ananas och vindruvor m vaniljyoghurt PERFEKT KCAL!
Fika: Banan
Lunch: 1/2 isterband"inte min favvis" m dillstuvad potatis"hmm"
Fika:Päron och senare Solero
Middag: Kasslersallad!
Tv fika:Päronbitar och vindruvor med vaniljyoghurt!

Perfekt dag ännu en dag, Jag rockar! Är med i gamet igen :)
Ikväll har jag sett på tv och påbörjat min städning, fick ett ryck.Imorgon fortsätter jag :)

De sista dagarna har fått mig och fundera mycket, längta samtidigt orolig känsla efter en person,  som egentligen borde stå mig väldigt nära men som jag nästintill tappat kontakt med. Den relation som flera familjer delar, den saknar vi. Jag kan nästan bli lite avvis på alla andra som har varandra och kan kämpa och skratta ihop. Den chansen fick alldrig vi..Frågan är om vi någonsin kommer kunna få det?Kan tiden läka alla sår?Alla dem åren som tagits bort och som ligger som ett sår inombords?

 
En av personerna som verkligen stöttat mig och som jag evigt tacksam för är min mamma, Mamma vad säger du om en Shoppningtur bara du och jag i sommar?

På tal om shoppning Cissy och Camilla, När ska vi ta ullaredsturen? Cissy det är en tradition som inte bör brytas, såå himla skoj!

Gästinlägg!

Nu är det fredag och då är det ju traditionsenligt (sen förra fredagen) dags för en gästbloggare! Jag heter Cissy och har känt Zandra sen en dag i augusti 1998 då Zandra klev in som ny elev i min klass. Vi blev rätt så snart vänner, mest på grund av att jag fick åka hiss istället för att ta trapporna om jag var med Zandra som under en period satt i rullstol. Att Zandra ville vara min vän berodde nog främst på hennes intresse av min lillebror... Skämt åsido, vi blev iaf vänner. 

Vänner har vi förblivit, trots att vi också varit ovänner under måååånga tillfällen under åren. När jag gick på gymnasiet och vi gled ifrån varandra jättemycket (tyckte jag) bestämde vi via telefon att vi inte längre skulle vara bästa vänner. Det gjorde att jag grät en hel kväll (minst!). Denna episod minns dock inte Zandra överhuvudtaget... Så kan det vara!

Men nu är vi kompisar och Zandra är en härlig person! Nära till skratt och bjuder på sig själv, sånt gillar vi. Det är också omväxlande med Zandra, inte minst med tanke på hur många gånger hon "börjat sitt nya liv". Senast var ju nu i måndags... Jag kanske skrattar åt det, men samtidigt tycker jag att det är starkt av henne att hon kämpar på och hon kommer såklart att nå sina mål! Vi kämpar tillsammans på gymmet :)


Ibland släpper Zandra loss ordentligt, gärna i samband med alkohol, och då kan vad som helst hända.. Ovanstående bild är från en fest i början av året och vad som hände efter att bilden togs får ni lista ut själva... haha!

Nu har jag bloggat färdigt för den här gången och ska bege mig in mot stan för att shoppa och käka middag med Kent. Besök gärna mina bloggar om ni har lust:
http://receptakuten.blogg.se (Världens bästa receptblogg, just nu är de översta inläggen dock olämpliga för bantare...)
http://flumflummedcisseliciss.blogg.se Min privata flumblogg!

Ha en trevlig helg Zandra och alla dina vänner!
Många kramar
Cissy

Ny dag!

Fredag morgon och kommit in på Dag 5. Hur den kommer gå kan jag såklart inte svara på nu. Men det blir plugg istället för träning idag, istället ska vi träna imorgon! Då ska vi rocka på gymet! Vågen visar redan neråt från gårdagens vägning 0,5 kg minus. Uppsvullenheten som jag känt i många veckor har redan gått ner. Såå det känns underbart:) Funderar på och ta en liten tripp ner till malmö under dagen bara nästa fredag... Hade varit kul och bara gjort något litet...

Ha en underbar dag allihop, nu ska jag göra mig klar för veckans sista praktik och sen blir det plugghelg som gäller.MEN snart SOMMARLOV!


Dag 4!

Jag är verkligen på gång, underb känsla, tyvärr är jag dock väldigt trött och i mellanåt väldigt yr. Vad kan det bero på? All skitmat och sockret som försvinner ut från kroppen kanske? Ställde mig på vågen för förstra gången på länge i morse och det var ingen direkt jättekul syn men trodde faktiskt att det skulle vara ännu värre. Med tanke på att jag kan öka 3 kg på en helg. De försvinner dock snabbt igen. Men nu har jag några dåliga veckor bakom mig och nu är frågan hur lång tid det tar att gå ner dessa antal kilona. Men på en månad ska jag nog kunna fixa det, så jag kan vara mer nöjd denna sommaren. Matmässigt har maten gått bra, känns mycket lättare nu.. Så länge jag dricker mycket vatten så känns det jättebra för vatten mättar faktiskt.

Jag var hungrig i morse när jag vaknade så dagen bärjade såhär:

Dagens mat


Frukost: Smörgås m keso och en skål med färsk ananas,vindruvor m vaniljyoghurt
Lunch : Vegetarisk lasange "perfekt" på förskolan
Mellis: 2 knäcke m kalkon/ost och tomat
Middag: Kycklingsallad m keso (många kanske tycker de är tjatigt men eftersom jag äter annan mat på förskolan är det mycket lätt och känns fräscht att äta speciellt nu på vår/sommar)
Tvfika: Färskananas och vanilyoghurt "smaskens"


En extra peppning till Gisela som började sin Detox utrensning idag" håller tummarna för dig"

Nu är det dags för och fixa ordning här och sen se 2 semifinalen där bla. danmark och norge tävlar !Två bilder som får mig lite skräckslagen!
Ser ju ut som en JÄTTE brevid mamma!!

Dag 3

Dagen har gått väldigt bra. Jag började som sagt dagen som ni vet med morgonpromenad och praktiken har varit jättebra. Höll i aktivitet idag och alla barnen klarade det utmärkt fast det var väldigt många olika moment och komma ihåg.. Väldigt kul och imorgon är det dags för problemlösningen.. Det ska bli kul och se och höra hur barnen tänker. Min problemlösning handlar om att barnen är 4 stycken men det finns bara 7 bitar frukt. Hur ska barnen göra nu? Hur tänker dem?

Dagens mat


Frukost : Keso och gurk smörgås med vatten
Fruktstund: Päron
Lunch: Fiskgratäng m potatis och brocoli på förskolan. Åt lagom mycket nöjd!
Mellis: 2 knäckebröd med skinka/ Tomat och en med ost!
Middag: kycklingsallad med keso och vatten
Tv fika: Färskannanas med vaniljyoghurt och te.

Som ni ser har dagen gått väldigt bra, har verkligen koll på läget nu och inte alls sugen på massa skit. Så jag kämpar vidare och tar en dag i taget. Men den senaste tiden har verkligen jag varit kass och verkligen tappat greppet varje dag. Så nu har jag lovat mig själv att få äta lite extra 1 dag i veckan. För jag vill kunna unna mig något, man lever ändå bara en gång och har ändå ändrat mitt liv och beteende väldugt mycket.

Dagens träning :
20 min cross och även idag både armar och ben :) Sjukt jobbigt men skönt. Min balans och kordination tränas väldigt. Svettigt blev det! Sen 45 min gym och har även börjat med sit ups 80 st gjorda idag!
I mellanåt känns mina armar/skulder väldigt biffiga, eller skulle kunna bli. Vilket är lite oroväckande... men förhoppningsvis blir de snyggt till sist!


Ny dag!

30 min morgonpromenad gjord och duschad och klar för en ny dag, solen skiner och det gör den bara ännu bättre!
 Idag ska jag hålla i aktivitet på praktiken och efter praktiken är det gymet som gäller, härligt värre..

Marlena gick vidare och på lördag blir det final och middag hemma hos Camilla "mys"


Dag 2

Just hemma efter en heldag, först praktiken som gick bra, vi har varit ute hela dagen, varit himla skönt men tiden giock lite sakta i mellanåt men fick sluta efter mellanmål så då gick jag hem och somnade en stund. Lite huvudvärk och lite off kände jag mig, lite smått svimfärdig.Men efter lite vila och mat kasslersallad blev det idag oxå.. Som bestod av kassler (såååklart) och sallad,gurka,vindruvor och tomat till detta blev det keso! Dagen har gått jättebra med maten
 
Frukosten : smörgås m. keso och gurka och grönt te och 1/2 l vatten
Lunch:Morotsoppa på förskolan och knäcke m skinka
Mellis:Päron
Middag:Står ovan
Mellis i biblan: Färsk ananas och äpple

Dagens frestelser:

För en person som verkligen gillar smörgåsar så har det verkligen varit tufft idag, fralla som serverades till lunchen, nybakad till och med, tackade jag nej tack till. Sen smörgåsar till mellis som också blev ett nej till. Denna gången tänkte jag verkligen efter, är det verkligen värt det? En smörgås äter jag upp relativt snabbt men stannar dessvärre längre på min kropp.

Men känns skönt och vara i gång igen..


I morgon blir det träning på schemat med Camilla vilket ska bli härligt, C Jag undrar om inte jag också använder härligt väldigt mycket också ;)

Nu blir det lite "schlager" eller vad jag ska kalla det, man kan se allt från lite rock in roll, till elvis till ballader och SVERIGES Opera bidrag, , År 2009 och en farlig blandning vill lova ;)




Dag 1

Nu är jag i gång igen, träningen kändes jättebra. Crosstrainern gick super, jag har övervunnit mig själv med att jag faktiskt klarar att använda armarna oxå :) Som några av er vet så, använder jag ju mest min högra sida och  har rätt dålig balans. Vilket gör att jag inte kan cykla osv. Men jag klarar mig och blir väldigt peppad när jag klarar av nya saker. Då känns jag som alla andra.. Jag blev otroligt lättad efter jag skickat mailet igår att du reagerade så bra som du gjorde. Det är alltid en rädsla. Har väldigt underbara vänner och de som inte kan respektera mig för den jag är behöver jag inte i mitt liv.. Men glad som sagt på ditt svar :) Idag har jag fortfarande känningar från gårdagens mående, men gymet gick som sagt bra och förutom crossen blev de armträning, vilket jag tycker om... Sen blev det handling och mycket grönsaker och frukt så nu är det nyttigt som bara den! Föör jag kan... Borde skaffa nya batterie till vågen igen så man kan få lite koll igen... BEHÖVS!

Bra mat+ träning= Kroppen mår underbart!

Ikväll blir det kasslersallad!"mums" sen till SPÅRLÖST blir det färsk ananas "mums"

"Mår som jag förtjänade kanske.."

Ja idag har jag som sagt inte mått så bra, fast jag inte trodde det var så illa går så blev det en hel del festande. Som tur är så händer det inte allt för ofta, som det känns nu kommer det bli några vita helger framöver. Verkligen haft värsta huvudvärken, känsla som migrän och varit okey så länge jag legat ner men stående på benen har inte funkat. Men vid 17 så börjaede jag iaf må lite bättre och strax dags och lägga mig och kolla på tv för och vara pigg för en ny veckas praktik imorgon :) Imorgon blir det träning :) Det kommer nog kännas segt men härligt och komma i gång igen ska det bli :) Men tillbaka till gårdagen så hade jag otroligt roligt. Tjejer vi rockar :) En del för mycket drickande för min del men väldigt kul. Gjorde väl en del "dumma" saker men inget allvarligt och som jag helst bara vill radera.Rädd för och skrämma en person som jag nyss fått kontakt med, himla lätt och prata med och helt go och trevlig, En underbar vän, för jag tror vi kan klassa oss som vänner nu Eller vad säger du C?

Imorgon ska Cissy och jag handla efter träningen, en massa frukt och grönt får det bli för en nyttig vecka!

Gästinlägg

Zandra har fått en idé om att hon ska ha en gästinläggare (jag har startat ett nytt ord). Som gästinläggare ska man tydligen skriva positiva saker om Zandra. Tydligen så är det jag som ska va det varje fredag, men hur mycket positivt finns det att skriva om Zandra egentligen ;P

Nä,men skämt å sido,Zandra är en härlig tjej som ofta är på glatt humör. Hon har gjort att jag har blivit mer öppen inför nya människor och vi har oftast roligt ihop. Jag är glad att vi hamnade i samma basgrupp när vi började här på universitetet  och det va även hon som puschade på mig att jag skulle flytta hit till Campus. Visst hade jag flyttat hit ändå, men det va hon som tipsade mig om att jag slulle söka lägenhet i samma område som hon bodde i. Fast nu har vi båda flyttat därifrån och bor i olika områden. Men vi bor ändå nära varann så vi kan umgås ofta :)

Zandra får ofta stå ut med mitt dåliga humör (som jag ofta har när jag är hungrig) och det kan inte va lätt :P Kort och gott så har Zandra och jag väldigt roligt ihop och jag är som sagt glad att jag lärt känna henne..

Vem är då jag som har skrivit detta gästinlägg??Jo jag heter Camilla och går i samma basgrupp som Zandra. Man kan väl säga att Zandra är min bästa vän,för hon är den jag umgås mest med..

Och så här ser jag ut:


http://millansfantastiskaliv.blogg.se/


"Claes slöat på balkongen..."

Han bad mig hälsa det, men nu är solen borta och dåliga vädret har kommit, så nu är han ledsen.Förhoppningsvis så överlever han eftersom nu får han vila upp sig i soffan istället.Medan andra både pluggar och praktiserar så latar han sig. Men livet är hårt, Han får nog ta igen det nästa vecka då han ska jobba masssa! Fast hmm jag har massa och göra en hel månad. Sen hoppas jag verkligen på och åka iväg...

Finns inget roligt i mitt liv mer än och praktisera men plugget går segt men idag fick jag och Camilla en del gjort och allt blev lättare efter ett lite gulliga och roliga sms :)


"Länge sen"

Ja det var rätt länge sedan jag skrev, men jag har varit på läger sen i torsdags. Först träffades vi ledare på torsdagen för grillning och mys på gården och på fredagen var det dags för deltagarna och komma. Underbart och se alla glada leenden igen och träffa alla igen. Länge sedan sist. Eftersom inte jag kommer kunna åka på läger i sommar så var det extra kul och kunna medverka i helgen. Efter en härlig helg med sjungande och grillande vid lägerelden och "finmiddag med disco efterå och massa sol och utomhusaktivitete en helg med massa mys. Så var man idag tillbaka på praktiken sjukligt trött i kroppen. Så när jag slutade vid 1 så gik jag hem och somnade typ 3 timmar. Så himla skönt. Ikväll har det blivit och sorterat papper och nu snart tv och spårlöst. Maten har gått kasst men imorgon kör jag vidare....
Jag vet att jag kan, det har jag redan bevisat för mig själv nu ska jag bara komma vidare.... Det jobbiga tycker jag är att bli smal, jag menar känslan av och bli smalare skrämmer mig och därför går jag up i vikt igen. Men nu är det dags och tänka att jag är värd och vara smal oxå och inte längre vara ett "tjockis" eller bli kallad gravid! I morgonbörjar jag inte om utn jag fortsätter bara min resa, en livstidsresa medtanke på mina "matproblem".. Cissy var hit om och lämnade en kasse med kläder som jag skulle prova. Testat en jeanskjol än så länge. Passade hur bra som helst, något plöfsig mage. ,, hehe.... Tack!

RSS 2.0