"Magen spelar mig ett spratt"

Sovit oroligt och drömt en massa, tänk om allt blir fel.. Nervös som sjutton. Magen oroar sig. Detta är stort.... Känns i mellanåt lugnt men något overkligt som håller på och bli verkligt... Nu är det snart jobb som väntar. Får väl se hur dagen slutar :)

Länge sedan sist

Men jag lever, men inte så mycket vid datorn utan i solen. Brun har an blivit en del. I Tisdags var vi i tosselilla, sjukt skoj och väldigt solig och härlig dag. En bok , solstol och vattenruchkana m.m kan det bli bättre. Sen i onsdags så var vi på svedala badet en sväng och solade. På torsdagen så åkte vi till morfars hus och rent av slappat de sista dagarna. Härligt när man kan bara ta det lugnt och slippa tänka. Fick min hemtenta tillbaka i brevlådan, blev godkänd så det känns helt underbart.Nästa vecka blir full fart, jobb imorgon, ska bli så kul. Längtar verkligen. Sen tisdag åker jag och kommer tillbaka senast fredag för att jobba helgen. :)

Nej nu blir det inte roligare än såhär, ska göra frukost oc göra mig i ordning sen i väg till pappa m.fl till somarhuset och grilla och mys dag!

Harebra!
Ska försöka bättra mig, lite trött på min blogg nu. Gisela har du några nya tips till bloggen?

Kraaaam

Känslor kom tillbaka...

I Går, känner mig något deppig. Vet inte vadsom hänt med mig, den sista tiden har jag känt en såån längtan och jag tänker på det hela tiden och drömmer om nätterna. Det förföljer mig och borde lära mig att det kommer göra det i perioder. Men känns ändå jättejobbigt. Jag vill inte ens i väg och fira midsommar imorron. Vill bara sova och träna, hålla mig sysselsatt. Jag är rädd och förstöra midsommar, jag hoppas det känns bättre imorron, annars får jag helt enkelt inte dricka.

Sova någon timme igen?

Superbra

Verkligen en underbar gårdag, fast jag vaknade 03.15 för och gå på toa, ni antecknar väl ;) Men kockan var ju städ på hav 5 så kunde ju inte somna om. Rädd för och försova mig.Men dagen var verkigen underbar, förmiddagen blev vädigt mycket information, ni som missat det så gick jag brevid inför sommarjobbet v 27 och framåt. Jag tror verkigen jag kan bli en förebild där. Att inte ge upp utan att försöka finna något som man verkligen brinner för. Att inte ge upp utan kämpa.. Nej jag tror denna sommaren kan ge mig någonting vädigt bra och framför allt de ala en bra sommar. Under min rast åkte jag hem och fika hos farmor och träffade faster och lillkusinen Maja, helt underbar.Farmor tyckte hoppades inte detskue dröja allt förlänge innan jag fick barn. det har bivit värsta barntjat i min närhet nu.Svarade farmor att jag bör nog ha pojkvän och så först.. Men hörde säkert frågan typ 10 gånger under 2 timmar .. Sen tilbaka till jobb och det var en lugn och mysig kväll. Mycket skratt och pratande. Kommer säkert trivas jättebra där :) Trött på vägen hem fastnade jag i godisaffären men det var inte så gott faktiskt så systrarna fick en del när jag kom hem....

Idag ska vi städa härhemma! Ja i eftermiddag och sen åka och handla och imorron är det midsommar. Ska bli skoj. Men inte diret på festhumör.Men kul kommer det bli:)


Jajamänsan!

Träningspasset för dagen gjort, svettigt värre men gudaskönt. Kändes i benen idag efter 40 min cross vill jag lova.Maten går perfa och allt känns sjukt härligt :) Ända som saknas är lite värme och sol :) Mitt hår är så himla fettigt men vill försöka vänja av håret vid och tvättas så ofta så då får det bli såhär ;) Mysigt värre! "nooot"
Nu blir de snart en runda i parken med Familjens hund och en glass blir de nog allt... :)

En heldag!

Med mamma i stan idag och runt och kollade på entre och åt mysig lunch. Jättefint köpcentrum i Malmö. Blev verkligen imponerad :) Så när man jobbat lite kan man gå dit på en shoppningtur ;) Det blev en ipod shuffle men bara med 1 G EN ROSA! :) Tanken var frånbörjan och ha en med fler låtar men eftersom det inte finns någon display så blir det lite jobbigt... man har ju sina favvislåtar ;) Men tror faktiskt jag klarar mig på 250 låtar ;) Så nu blir de roligare och träna!
Sen fick jag bytt min kläning från MQ eftersom det fattades en knapp, den är så sööt!

Nu ska mamma och jag snart spela bingolotto ;) Förresten van 30 kr på 2 10 lottor innan... Skratt.
Tur i spel otur i kärlek men hade hellre bytt de mot kärlek :)

Kalas och gym

Ni har jag varit på kalas och firade Kusinen som fyllde 8. Trevligt och goa sallader blev det och glass o maränger och rabarberpaj och vaniljsås men det skippade jag! Blev te för min del. Blir ju goooo mat och vin och Ben och Jerry glass till efterätt så kände att det räckte meden efterrätt idag! Nu har jag ju varit duktig och ochvarit första dagen på gymet härnere,, Lite för tyst musik men imorron ska vi iväg och köpa ipod shuffle till mig sen jäklar blir det full ös musik from måndag!

puss o kram ses på stan!

Veckopeng!

Nu bor man hemma igen och dags för veckopeng ;) Hehe. Mammas pojkvän tyckte att om jag tvättade och strykte kläderna så kunde jag få 150 kr i veckan. Jag nappade direkt. De är inte hemma så väldigt många veckor, så jag bestämde mig för och byta pengarna mot en IPOD SHUFFLE :) Som jag kan ha när jag tränar. Gisela kan du hjälpa mig med blandad musik?

Idag tvättar jag men inte såmycket mer än mina saker idag. Familjen har mest lakan o sånt och då behöver jag boka stora tvättstugan så det får göras i veckan!

Jag blir gaaalen på ovissheten!

"En sväng om"

Och en blåsig  och regning dag i skåneland ;)
Men man  bör väl vänja sig, blåsigt är rät vanligt förekommande härnere iaf ;) Har haft en mysig förmiddag som började med frukost på systrar och bönor tillsamans med Gisela sen rundtur inne på valen.Hittade en klänning på MQ för halva priset Så den blev det :) Kan man även ha kallare dagar med tjockare leggins. Supergullig. Sen ordnade jag så jag kan träna nu i sommar. Hade gärna velat ha Gisela med mig. Roligare och träna två :) Peppa varandra:) Men hon har ju kort på ett annat gym.

Nu blir det en fortsatt lugn dag inomhus! Ska äta lite jordgubbar och vaniljyoghurt och en kopp grönt te strax!

I morgon blir det kalas och sen gymet!

Tjohooooooo!

Dagens citat från min syster "Tjejer bryr sig mer om sitt yttre än sitt inre, för killar har lättare och se än och tänka"

Mamma klänning;)

Som Cissy kallar den klänning som jag har på mig idag ;)Den går verkligen och växa i och väldigt skön och ha på sig.Så skojade med mamma om att man kanske skulle bli gravid. Men ja jag vet en pojkvän som man planerar en framtid med hade ju varit en bra början.Klart längtan att få barn finns. Har ju alltid velat bli ung mamma, precis som min egen mamma. Men för och finna någon behöver man satsa!
Skolavslutningen med systrarna vr hur fin som helst, roligast va och få vara med och sen och träffa lite gamla lärare. Idag går rektorn i pension. Dags tycker ja!

Sen var vi och fikade lite med systrarna. blev fralla och grönt chai te för min del :) Sen åkte mamma och jag och handlade lite nyttiga saker och jooordgubbar som jag ska mumsa på sen :)

Gaaaaah vill träna!
Ska se om de går och fixa träningskortet i morgon..

Kraaaam på er alla!

Onsdag!

Idag började dagen med att jag försov mig och vakna ca 20min innan bussen skulle gå..Och skulle duscha och allt innan paaaaanik.. men jag hann.Skönt tänkte jag och andades ut. Väl inne på södervärn är det dags och byta buss, men snrrig som jag var och ingen frukost. Vilket sluta men en dum dag. Så kom jag på fel buss, fick ringa och säga till att jag blev sen.Men väl framme så var utbildningen väldigt intressant och mycket självklara saker. Täffa en kille som ska jobba där jag ska jobba. Så det kommer nog gå bra, trevlig va han. Nu är jag hemma och Sverige spelar mot malta står 1-0. Hoppas självklart att det blir fler mål :=) Till oss alltså ;)

Troddde aldrig de skulle bli så jobbig men nu är det gjort. Påverkade mig liv så himla fort och inte trodde jag att jag skulle reagera såhär. Men finns inget och göra. Tårarna kom :(

Imorgon är det skolavslutning och systrarna vill att jag kommer och det vill jag såklart göra :)

"vänja kroppen"

Nu är det dags för min kropp och vänja sig vid vatten igen, varit dåligt med vattendrickandet den sista tiden.Vilket märks eftersom att jag varit mycket hungrigare och mer sugen. Ja vatten mättar faktiskt! Så idag har jag en slappdag som involverar många toabesök. Intressant va, glöm inte anteckna :P.I går tog jag tåget ner till familjen och stannade till i malmö för och träffa Lina och Lizette lunch på jensens. Väldigt gott! Fast rätt seg efter tågresan!

Tänk vad mat kan påverka kroppen, sa försöka undvika äta ycket pasta och se om magen blir bättre. Mamma går på fasta några dagar nu och kilona rasar. Tyvärr hålller man det inte utan är mer som en utrensning säger hon :) Det jobbiga med och komma hem till familjen är all mat i skafferiet och frys och kyl. Jag blir gaaalen. Den där chokladbollen i kylskåpet ser väääldigt äcklig ut! "haha" Men persikorna och clementinerna oooo va gott!


Sommarlov!

Känns sjukt härligt och snart dags och åka hem. Tisdag tar jag tåget och sen blir det och träffa Lina och luncha och sen en runda på stan hoppas jag oxå. Tack för pratstunden nu i förmiddags!

.I går var vi i ullared, tänkte lägga in lite bilder men får inte riktogt det att fungera, så det får vänta. Idag blir det en lugn dag och strax se en film på tv och slappande.. Skönt och ha såna dagar oxå. I kväll ska jag träffa Cissy och en runda till Stenladan och en kall öl till fotbollen Sverige- Danmark:0) Ska bli riktigt najs och träffa Cissy...  Ska försöka göra det oftaste till höst när jag kommer tillbaka. Vi har våra olikheter, rätt många men lärt oss hantera att vi tycker mycket olika. Men du är otroligt bra OCH BETYDER MYCKET gumman!

Ska bli så otroligt härligt och träffa familjen och vännerna igen.

Ha en bra dag allihop!

Hemtenta!

Hemtentan är typ klar. Kanske finslipar den lite ikväll. Men känner mig klar.Hur det går återstår och se.Dagarna har varit varma och känslan att plugga har absolut inte funnits alls. Men ackk det blev klart! Imorgon blir det inlämning av den och sen SOMMARLOV!  Någon vecka är det ledigt innan jag börjar jobba som sagt. Nästa vecka blir det att ta tåget ner till Skåne men på fredag Ullared!! Nu har jag skickat in mitt brev så nu återstår det att se vad som händer. Fast allt beror ju på min chef också.. Men man lever bara en gång och det gäller och satsa Att få finna någon hade känts så underbart bara det som fattas i mitt liv nu.
Varit och klippt mig idag, blev en hel del klippande men ackk så skönt nu till sommaren:)Ikväll blir det lite mys franför tvn med Buffalo wings  m.m....med Camilla ! Fira att tentan är klar!!
Annars fick jag veta att pappa ska fira jul i Thailand i 3 VECKOR! Kul och härligt för honom. Vart jag firar återstår att se men gillar Julen i Sverige. En tid med mys och allt som hör julen till!!


En bild efter klippningen kommer inom kort!


RSS 2.0